THE DEFINITIVE GUIDE TO BURUN ESTETIğI

The Definitive Guide to burun estetiği

The Definitive Guide to burun estetiği

Blog Article

Ameliyat öncesinde hasta ile birlikte burun hakkında analizler detaylı olarak yapılmalıdır. Analizler doğrultusunda yüz ile uyumlu en iyi burun ortaya çıkarılmalıdır.

Başarılı bir cerrah hem dışını son derece güzel yüze uyumlu yaparken aynı zamanda burun fonksiyonlarını bozmadan hatta daha sağlıklı bir hale getirmelidir. Bu nedenle son derece bilgi birikimine sahip bir cerrah bu ameliyatların altından başarı ile kalkabilir.

Estetik kaygıların yanı sıra örneğin burun kemiğinde kırılma ya da deformite oluşumun sonucunda da burun estetiği yaptıran bilmektedir. Dolayısıyla burun estetiği yaptırmak için tek bir sebebe ya da tek bir ihtiyaca gereksinim duyulmaksızın farklı faktörler devreye girebilmektedir.

The constructing was made in 1913 and attributes an excellent and detailed neo-renaissance style and design with a big bell tower and ornate arched entrance facade.

Burun estetiğinden sonra aşağıdakilere dikkat edilmelidir; Hasta one hafta sonra kalıplar alındığı için standard yaşama dönebilir, burnu korumak yeterlidir.

Bu kontrol muayeneleri arasında sıra dışı herhangi bir şikayetiniz veya ne yapıp ne yapmayacağınız konusunda herhangi sorununuz olursa doktorunuzu aramakta tereddüt etmeyiniz.

Burun ameliyatında herhangi bir estetik kaygı gözetmeksizin sadece burun içindeki nefes almayı engelleyen polip, konkalara veya septoma müdahale edilerek yapılan işlemdir.

Yanık tenle ameliyata girilmemeli Hasta ameliyattan yaklaşık 2 hafta içeriğinde ne olduğunu bilmediği vitamin ve bitkisel ürünler kullanmamalıdır. Bunlar kan sulandırıcı ilaçlar gibi kanamayı artworkırabilir ve yara iyileşmesini bozabilir.

Burun cerrahı bu fotoğrafları aynı zamanda önce ve sonrası için değerlendirmeler esnasında, ameliyat sırasında referans ile uzun vadeli incelemeler için kullanacaktır.

Bundan dolayı da tercih edilmesi gereken doktor, insan sağlığı ve anatomisi ile ilgili yeterli bilgiye sahip olması gerekmektedir.

Ameliyat genellikle koku alma yeteneğini etkilemez. Ancak bazı durumlarda geçici olarak koku alma kaybı yaşanabilir. Bu genellikle ameliyat sonrası burun içi şişliklerden kaynaklanır ve zamanla düzelir.

Ameliyatsız burun estetiğinde en sık kullanılan yöntemler burun dolgusu ve burun ucu botoksudur. Bu uygulamalar ameliyat olmak istemeyen kişiler için avantaj olsa da kalıcı değildir. 

Uygulanan Teknik: Açık ve kapalı Tekniktir. Burunda yapısal eğrilik ve burun ucunda kalınlaşma, nefes almada problemlerin olduğu durumlarda antalya burun estetiği Plastik cerrahların çoğunluğu görerek yapmak ve yapılarda ki simetriği iyi sağlayabilmek için a veryçık yöntemi tercih etmektedir. 

Açık teknikte burun ile dudak kısmının birleşim yerinde küçük bir kesi yapıldığı için ameliyat sonrasında hafif bir iz buraya tıklayın kalabilir. Kapalı teknikte ise bu kısımda kesi yapıldığı için iz kalma durumu oluşmaz.

Report this page